Αρχική > Τεχνολογία, TV Series, Wrestling > Παρακολουθήστε δωρεάν WWE, TNA & UFC

Παρακολουθήστε δωρεάν WWE, TNA & UFC

Capture

Αφού ακολουθήσετε τις οδηγίες σε αυτό το άρθρο για την εγκατάσταση και ρύθμιση του XBMC και Navi-X, μπορείτε πολύ εύκολα να παρακολουθείτε τα εβδομαδιαία επεισόδια καθώς και τα PPV απο WWE, TNA και UFC.

Ένας απλός τρόπος είναι να ξεκινήσετε το XBMC και να πάτε Videos – Add-ons – 1Channel – TV Shows – Genres – Sport και θα τα βρείτε εκεί. Μπορείτε επίσης μόλις μπείτε στο 1Channel – TV Shows να κάνετε search για αυτό που ψάχνετε (π.χ Smackdown ή Raw) και σας βγάζει αποτελέσματα. Μετά διαλέγετε την χρονιά και το επεισόδιο που θέλετε να δείτε. Συνήθως τα επεισόδια είναι με αύξων αριθό (01, 02, 03 κτλ) οπότε το τελευταίο επεισόδιο θα είναι και αυτό με τον πιό ψηλό αριθμό. Αν υπάρχουν δηλαδή episode 01, episode 02, episode 03, το 03 είναι το πιό πρόσφατο επεισόδιο που μεταδόθηκε στην τηλεόραση.

Untitled

Άλλος ένας τρόπος είναι να πάτε εδώ κι εδώ και αυτό που θα κάνετε και στις 2 σελίδες είναι να κάνετε κλικ στο τελευταίο file που βλέπετε στην λίστα (ZIP file)σε κάθε σελίδα και θα επιλέξετε να το φυλάξετε (save). Φυλάξετε το στον σκληρό δίσκο (c:\). Σε περίπτωση που μπεί αυτόματα στον φάκελο με τα Downloads σας, κάνετε το copy paste στον σκληρό δίσκο για να το βρίσκετε εύκολα αργότερα.

Ακολούθως ξεκινάτε το XBMC πάτε System, Add-ons, Install From Zip File και κλικ στο C: και μετά το ένα απ τα 2 zip files που κατεβάσατε. Μόλις τελειώσει, κάνετε το ίδιο για το δεύτερο zip file.

Μόλις ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση, πηγαίνετε Videos – Add-ons και στη λίστα θα εμφανιστούν και τα 2 (Watch Wrestling & WWE Online). Απο εκεί μπορείτε να δείτε όλα τα επεισόδια που θέλετε ψάχνοντας για τα πιό πρόσφατα.

Capture2

Advertisements
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: