Αρχική > Ταινίες, Τεχνολογία, TV Series > XBMC – Δωρεάν Τηλεόραση, Σειρές, Ταινίες και Live Αγώνες

XBMC – Δωρεάν Τηλεόραση, Σειρές, Ταινίες και Live Αγώνες

Capture

Πηγαίνετε στο http://xbmc.org/download/

Διαλέγετε αναλόγως του συστήματος σας ποιο version θέλετε να κατεβάσετε (το πρόγραμμα είναι διαθέσιμο για Windows, Linux, Osx, Osx 86-64, Android, Raspberry Pi, iOs, ATV, ATV2, ubuntu)

Αφού κατεβεί το file το κάνετε εγκατάσταση στο σύστημα σας (Tablet, computer, etc)

Όταν τελειώσει η εγκατάσταση ξεκινάτε το πρόγραμμα και μόλις είστε μέσα κάνετε τα ακόλουθα:

Πάτε System – File Manager και κλικ στο add source. Γράφετε εκεί που λέει <none> την διεύθυνση: http://fusion.xbmchub.com

Από κάτω, εκεί που λέει enter name γράψετε Fusion και πατήστε enter. Μετά πατάτε OK και πηγαίνετε πίσω.

Μετά κλικ στο System – Add-ons, διαλέγουμε install from zip file και στη δεξιά στήλη επιλέγουμε Fusion –  hub wizard και μετά το file που λέει plugin video hubwizard.

Μετά πάτε ξανά πίσω και επιλέγετε Programs – HubWizard και απ τα εικονίδια διαλέξτε αυτό που αναλογεί για το σύστημα σας (Αν χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα σε windows PC επιλέγετε Windows).

Θα περιμένετε μέχρι να τελειώσει και αν σας ζητήσει να επανεκκινήσετε το πρόγραμμα, βγείτε έξω και ξεκινήστε το ξανά.

Όταν μπείτε ξανά μέσα στο πρόγραμμα, για να προσθέσετε και Ελληνικά repositories που σας παρέχουν highlights απ όλους τους αγώνες της Superleague, ελληνικές σειρές, ταινίες και παιδικά (Kabamaru, Φρουτοπία, Λούκυ Λούκ, Αστερίξ & Οβελίξ, κλασσικά Μίκυ Μάους και άλλα) πηγαίνετε στο System – Add-ons, διαλέγουμε install from zip file και στη δεξιά στήλη επιλέγουμε Fusion – World – Greek – Repository Lambda. Μόλις βγάλει κάτω δεξιά την ένδειξη ότι έχει ενεργοποιηθεί, πάτε στο μενού της αριστερής πλευράς στο Get add-ons και αφού κάνετε κλικ, διαλέγετε απ τη λίστα lambda’s XBMC add-ons μετά Video Add-ons και για όλα τα add-ons στη λίστα Κάντε κλικ και install. Συνιστώ τα: Hellenic player, Hellenic Movies, Hellenic TV & Hellenic Toons.

Από την αρχική οθόνη πηγαίνετε στα videos – add-ons και από αυτή τη λίστα μπορείτε να βρείτε τα πιο δημοφιλή add-ons με Links σε ταινίες, παρακολούθηση αγώνων ζωντανά, σειρές και πολλά άλλα.

Ένα πάρα πολύ καλό πρόγραμμα το οποίο μπορεί να δουλέψει μέσα απ το XBMC είναι το Navi-X. Για να γίνει η εγκατάσταση του, πηγαίνετε στο System – Add-ons, διαλέγουμε install from zip file και στη δεξιά στήλη επιλέγουμε Fusion, πάμε programs και κλικ στο Navi-X. Ακολούθως για να το χρησιμοποιήσετε πηγαίνετε απ την κεντρική οθόνη Programs και κλικ στο Navi-X. Από εκεί μπορείτε να βρείτε άπειρες λίστες με κανάλια απ όλο τον κόσμο, ταινίες κτλ (όπως και μέσω Xbmc απλά είναι εναλλακτικό πρόγραμμα και μπορείτε να βρείτε επιπλέον κανάλια και ταινίες/σειρές/Live TV).

Advertisements
 1. dino
  08/12/2014 στο 19:29

  Μετά κλικ στο System – Add-ons, διαλέγουμε install from zip file και στη δεξιά στήλη επιλέγουμε Fusion – hub wizard και μετά το file που λέει plugin video hubwizard. Σ’αυτό το σημείο δεν εμφανίζεται το Fusion – hub wizard. θέλω την βοήθεια σας.

 2. 08/12/2014 στο 20:49

  Ποιά έκδοση του XBMC έχεις κατεβάσει? Το Gotham? To Frodo?

 3. 08/12/2014 στο 23:56

  Στην τελευταία έκδοση ο Wizard βρίσκεται άμα πάτε:
  System – Settings – Add-ons – install from zip file, δεξιά στήλη Fusion – start here – plugin video hub wizard.
  Ελπίζω να είναι πιό ξεκάθαρο τώρα

 1. 17/02/2014 στο 19:50

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: