Αρχική > Αθλητικά > Κληρώσεις Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Κληρώσεις Ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

logos

Σκούρα τα πράγματα για Παναθηναϊκό που κληρώθηκε με την Ατλέτικο Μαδρίτης, πιο εύκολα για Ολυμπιακό ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Σερίφ Τιρασπολ, η ΑΕΚ είναι φαβορί απέναντι στην Βασλούι και μοιρασμένες πιθανότητες για τον ΠΑΟΚ ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Ολλανδική Χέρενφεϊν.

Ο ΑΠΟΕΛ κληρώθηκε με την Πρωταθλήτρια Δανίας, Κοπεγχάγη.

Πρόβλεψη:

Ο Ολυμπιακός θα περάσει στους ομίλους του Champions League σίγουρα. Αν παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος, μπορεί να πάρει γερό προβάδισμα και απ το πρώτο παιχνίδι. Η Σερίφ Τιρασπόλ δεν είναι ομάδα η οποία δείχνει ικανή να σταθεί άξια απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός θα έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στην Ατλέτικο και πολύ δύσκολα θα βρεθεί στους ομίλους του Champions League.  Τι να πρωτοπείς για μια ομάδα σαν την Ατλέτικο. Το ότι είναι μια απο τις κορυφαίες στην Ισπανία και έχει μεγάλα ονόματα όπως οι Φορλάν, Αγκουέρο και Σιμάο, είναι κάτι γνωστό σε όλους. Είναι πιο πιθανό να βρεθεί ο Παναθηναϊκός στους ομίλους του Europa League παρά στο Champions League.

Η ΑΕΚ θα βρει στον δρόμο της την Ρουμανική Βασλούι η οποία κατέχει ένα ιδιαίτερο ρεκόρ στην Ρουμανία. Ιδρύθηκε το 2002 και κατάφερε μέσα σε μόλις 3 χρόνια(!!!), να ανέβει στην πρώτη κατηγορία του Ρουμανικού Πρωταθλήματος. Θεωρείται απ τις ανερχόμενες ποδοσφαιρικές δυναμεις στην Ρουμανία. Απέκλεισε την Ομόνοια Λευκωσίας του Τάκη Λεμονή στον προηγούμενο γύρο αλλά δεν νομίζω οτι θα αποτελέσει πρόβλημα για την φετινή ΑΕΚ του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο ΠΑΟΚ τώρα, έχει δύσκολο έργο απέναντι στην Ολλανδική Χέρενφεϊν. Θα μπορούσε βέβαια να είναι και χειρότερα, αφού απέφυγε στην κλήρωση ομάδες όπως η Βέρντερ και η Έβερτον. Για μένα ο ΠΑΟΚ με ένα καλό αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα της Τούμπας, θα έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί απέναντι στην Χέρεφεϊν του Τρόντ Σόλιντ.  Μοιρασμένες οι πιθανότητες για αυτό το ζευγάρι.

Ο ΑΠΟΕΛ:  Ευχή όλων βέβαια, για 2η συνεχόμενη χρονιά, μια  ομάδα απ την Κύπρο να αγωνιστεί στους ομίλους του Champions League, στην πορεία που χάραξε η Ανόρθωση πέρσι με τον Τιμούρ Κετσπάγια στον πάγκο της. Αν περάσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, θα βρεθεί στο Champions League για πρώτη φορά στην ιστορία της. Αν όχι, θα βρεθεί στους ομίλους του Europa League και πάλι για πρώτη φορά στην ιστορία της (και όταν ήταν Uefa Cup καμιά ομάδα απ την Κύπρο δεν μπήκε σε ομίλους του). Έχει να αντιμετωπίσει την Κοπεγχάγη και το έργο του κρίνεται πολύ δύσκολο αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ευχή μου, να περάσουν όλες οι ομάδες και να χαιρόμαστε μπάλα με εκπροσώπους στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα.

Υ.Γ: Στην δεξιά πλευρά του blog υπάρχουνε 2 poll τα οποία θα κλείσουνε τέλος του μήνα. Όσοι θέλετε, ρίξτε την ψήφο σας.

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε